» » Студенти ЮФ розповіли першокурсникам ФКІТ про їхні права

Студенти ЮФ розповіли першокурсникам ФКІТ про їхні права

Дата: 12-10-2012, 16:23 | Автор: студдекан ЮФ Катерина Щурко

Для кожної людини знати свої права і обов’язки дуже важливо. Такі знання можуть  допомогти в різних життєвих ситуаціях: зробити правильний вибір в той момент, коли від нас цього потребують, або щоб не зробити щось таке, про що пізніше доведеться шкодувати. 


Що ж робити, якщо ви першокурсник і хочете дізнатися про свої права?  Звісно, можна перечитати багато різних книжок з правознавства, але це займе у Вас надто багато часу. Було б набагато краще, якщо б про це Вам розповів хтось, у кого є досвід у таких справах.


На щастя, у студентів ТНЕУ, які навчаються на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій, є така можливість.


Допомогти розібратися першокурсникам у цій справі погодились студенти юридичного факультету, адже вони дуже добре знають цю тему.  Важливо, що першокурсникам цю інформацію надали такі ж студенти, як і вони самі, адже сприймати її від людей, які чудово розуміють, що тобі цікаво, а що ні, набагато простіше.


Зустріч відбулась 11 жовтня, в рамках тижня правових знань. Вона тривала близько години, але за цей час першокурсники отримали чимало інформації, як теоретичної, так і практичної. Студенти юридичного факультету надали безліч порад, які ми зможемо використовувати у повсякденному житті.