» » Студії кримінальної практики 4x4

Студії кримінальної практики 4x4

Дата: 29-11-2019, 19:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25-28 листопада на юридичному факультеті ТНЕУ відбулися «СТУДІЇ КРИМІНАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ 4х4». Цей захід проходив у рамках дуальної освіти для студентів 3-4 курсів спеціальностей «Право» та «Правоохоронна діяльність» та судентів-старшокурсників спеціальності "Право" КЕПІТ ТНЕУ.

Під час «СТУДІЙ» учасники мали можливість поспілкуватися з фахівцями-практиками  відділу міжнародних зв’язків ТНЕУ, Тернопільської прокуратури, Тернопільського НДЕКЦ МВС України, слідчого відділу ГУ НП в Тернопільській області Тернопільського  місцевого центру надання БВПД, детективного агентства «ХОЛМС», Управління патрульної поліції у Тернопільській області та Тернопільського міськрайонного суду.  
Також своїми знаннями та досвідом ділилися викладачі кафедри кримінального права та процесу й кафедри безпеки, правоохоронної діяльності та фінансових розслідувань.

Під час «СТУДІЇ КРИМІНАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ 4х4» студенти не лише дізналися багато нового, але і отримали безцінний практичний досвід, який вони зможуть застосувати  у своїй подальшій професійній діяльності.

Щиро дякуємо усім учасникам за активність та зацікавленість цим проектом.
Сподіваємось на його існування на постійній основі.