З піснею на вустах

Дата: 30-10-2012, 11:36 | Автор: Наталія Кубацька студентка 5-го курсу факультету міжнародного бізнесу і менеджменту

«Здобувати знання з піснею на вустах» - таким девізом учасниці жіночого вокального ансамблю «Галичанка» закликають студентів ТНЕУ приєднуватись до творчих колективів університету.

 

-Наш колектив – це велика родина, де викладачі та студенти спільними зусиллями добирають репертуар, продумують  сценарії. Кожен учасник вкладає у працю часточку своєї душі. Можливо, саме тому пісня торкається сердець слухачів, даруючи усім відчуття свята, - розповідає одна з учасниць.

 

Під керівництвом Мирослави Бурик «Галичанка» постійно бере участь у різноманітних концертах, оглядах, звітах.

 

Мирослава Василівна – талановита людина, яка відчуває музику усіма фібрами душі. Вона працює у ТНЕУ уже чимало років. Під умілою рукою голоси «галичанок» зливаються у єдину симфонію.

 

Учасники колективу з величезним задоволенням відвідують гурток вокалу, адже, саме це, за їх словами, насичує студентське життя найпозитивнішими емоціями та враженнями, що залишаються після кожної репетиції та концерту. Та й увесь колектив відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ поважає працелюбну та відповідальну колегу, з якою так і хочеться працювати. Сама ж художній керівник гуртка вважає, що натхнення їй дарують щасливі очі її сценічних вихованців та глядачів, які захоплено аплодують кожному номеру на сцені.

 

Цьогоріч вокальний ансамбль «Галичанка» брав участь у багатьох концертах, зокрема, до Дня бібліотек, а, також, мав честь урочисто відкрити конкурс читців та виконавців патріотичної  пісні, присвячений 70-тій річниці створення ОУН-УПА «А ми тую червону калину піднімемо», що відбувся 11 жовтня в актовій залі ТНЕУ.

 

А тих, хто хоче і сам зануритись у святкову атмосферу, «Галичанка» запрошує на наступні концерти з нагоди новорічно-різдвяних свят, які відбуватимуться у стінах нашого університету вже незабаром.