» » Заступник Міністра освіти і науки України Єгор Стадний: «В пріоритеті нашої команди – якість»

Заступник Міністра освіти і науки України Єгор Стадний: «В пріоритеті нашої команди – якість»

Дата: 18-12-2019, 15:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Тернопільському національному економічному університеті з робочим візитом перебував заступник Міністра освіти і науки України Єгор Стадний. Гість поспілкувався з ректором університету Андрієм Крисоватим щодо пріоритетних векторів розвитку вищої школи у майбутньому.

 

Також Андрій Ігорович ознайомив заступника Міністра з діяльністю закладу вищої освіти, його досягненнями у науковій, освітній, міжнародній сфері.

 

Гарну нагоду поспілкуватися з Єгором Андрійовичем мали і студенти ТНЕУ. Молодь цікавила думка гостя щодо можливості вибору навчальних дисциплін, обов'язкового складання ЗНО з іноземної мови, зменшення чи збільшення відсотка студентів державної форми, які отримують стипендію, основних напрямів подальшої роботи Міністерства освіти і науки України.

 

«В пріоритеті нашої команди – якість. Перш за все ми очікуємо від студентів вмотивованості і вимогливості як до самих себе, так і до університету. Якщо молодь обирає пасивність – це точно не той шлях, яким ми повинні рухатися. Тому основним інтересом самих студентів має бути якісна освіта», – наголосив Єгор Стадний.