» » Завершилися інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою) для учасників АТО/ООС

Завершилися інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою) для учасників АТО/ООС

Дата: 18-12-2019, 15:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 грудня 2019 р. в Тернопільському національному економічному університеті відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій – учасників Антитерористичної операції /Операції об’єднаних сил на Сході України.

 

З  травня по грудень 2019 року на базі згаданого структурного підрозділу ННІІОТ тривали інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою) для 62 осіб – мешканців м. Тернополя, м. Збаража, а також Тернопільського та Збаразького районів, які брали участь у бойових діях у зоні проведення АТО/ООС. Підготовка слухачів здійснювалася за комунікативною програмою поглибленого вивчення англійської мови з використанням сучасних мультимедійних засобів та інтерактивних методів навчання.

 

Урочиста подія стала можливою завдяки реалізації державних соціальних програм підтримки учасників Антитерористичної операції /Операції об’єднаних сил та за сприяння Управління соціальної політики Тернопільської міської ради, Управління соціального захисту населення Тернопільської та Збаразької районних державних адміністрацій, а також співпраці між ветеранськими організаціями і ТНЕУ, який має величезний досвід професійної та соціальної адаптації колишніх та діючих військових.

 

Гостей урочистого заходу привітали  проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність та інноваційний розвиток), доктор економічних наук, професор Десятнюк Оксана Миронівна, директор Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов ННІІОТ, кандидат філологічних наук, доцент Лужецька Ольга Богданівна, представник Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Казюк Микола Іванович, заступник директора департаменту соціального захисту населення ТОДА Росоловський Володимир Олексійович.

 

Від громадських організацій учасників та ветеранів АТО, ветеранів-учасників миротворчих операцій з вітальним словом до присутніх звернувся заступник керівника Тернопільського обласного округу ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО» Столяров Андрій Олександрович.

 

Свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка та сертифікати про рівень володіння англійською мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти вручено усім випускникам-учасникам АТО/ООС.

 

Пісенні вітання для присутніх звучали від творчого колективу відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ.