Вітаємо переможців Олімпіад!

Дата: 4-02-2020, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього лютого 2020 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся перший етап Всеукраїнських студентських олімпіад з «Фінансів і кредиту» спеціальності «фінанси, банківська справа і страхування» та з навчальної дисципліни «Фінанси».

 

Учасники, які взяли участь в олімпіадах отримали теоретичні та практичні завдання з питань функціонування фінансово-кредитної системи та державних фінансів відповідно.

 

Журі відзначило ґрунтовні знання студентів.

 

Зокрема, за оцінками виконаних завдань, перше місце в олімпіаді з дисципліни «Фінанси» посіла Петько Лілія Вікторівна (ст. гр. Ф-41), друге місце  – Сорока Марія Святославівна (ст. гр. ФСГ-41), третє  місце – Гайдар Діана Ігорівна  (ст. гр.  Ф-32)  і Кульматицька Вікторія Володимирівна (ст. гр.  Ф-32).

 

В олімпіаді з «фінансів і кредиту» перше місце здобула Гнатюк Аліна Сергіївна (ст. гр. Ф-41),  друге місце  –  Кучкуда Людмила Михайлівна (ст. гр. ФСГ-41), третє місце – Яворівська Софія Василівна (ст. гр. Ф-31) і Джала Христина Володимирівна (ст. гр. Ф-31).

 

Колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ щиро вітає переможців олімпіад та бажає їм невичерпної наснаги, невпинного руху вперед, підкорення нових наукових вершин та перемоги у другому етапі Всеукраїнських студентських олімпіад, які відбудуться в Університеті державної фіскальної служби України та в Державному університеті «Житомирська політехніка»!