» » Студенти юридичного факультету ТНЕУ вміють вирішувати спори!

Студенти юридичного факультету ТНЕУ вміють вирішувати спори!

Дата: 11-02-2020, 12:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у м. Київ завершилися Перші загальноукраїнські змагання з ефективного вирішення спорів. Змагання організовані координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Національною асоціацією медіаторів України. Під час змагань 12 студентських команд мали нагоду продемонструвати та удосконалити навички з пошуку порозуміння, роботи з інтересами та ведення переговорів, а також зрозуміти дієвість медіації на практичних прикладах.

 

У кожному раунді змагалися дві команди, кожна з яких представляла одну зі сторін конфлікту, описаного у матеріалах для учасників. Від кожної команди в раунді брали участь дві особи, які грали ролі клієнта і юриста. Обом командам під час раунду допомагав безсторонній медіатор. Чотири команди, які за результатами обов’язкових відбіркових раундів набрали найбільшу кількість балів, змагалися у двох півфіналах. Переможці обох півфіналів боролися за перемогу у фіналі. Кожний раунд судили професійні медіатори, судді, юристи.

 

За рішенням суддів найкращими і достойними змагатися у фіналі стали команди Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого (Харків) та Тернопільського національного економічного університету.

 

Фінал був напруженим і дозволив проявити учасникам усі свої знання та вміння.

 

Щиро вітаємо команду студентів юридичного факультету ТНЕУ (Анастасія Мартиневич, Василь Євусяк, Вікторія Гвязда) та їх наставника Оксану Михайлівну Яремко із достойним виступом та почесним ІІ місцем на Перших загальноукраїнських змагання з ефективного вирішення спорів!