» » Вітаємо учасників конкурсу відеороликів «Будь на своєму місці»!

Вітаємо учасників конкурсу відеороликів «Будь на своєму місці»!

Дата: 25-02-2020, 16:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у ТНЕУ відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу відеороликів «Будь на своєму місці!», що був організований колективом кафедри маркетингу факультету економіки та управління ТНЕУ спільно з ГО «АТОМ».

 

Як це було?

– 39 відеоробіт;

– 80 учасників, помічників і наставників;

– 6 областей України: Тернопільська, Хмельницька, Київська, Чернігівська, Львівська, Полтавська.

 

Дипломами та грошовими винагородами було відзначено:

– Данила Кнауса (диплом І ступеня);

– Анастасію Крицьку (диплом ІІ ступеня);

– Антона Кучерова, Владислава Юхименка, Анастасію Шиян, Світлану Лусту (диплом ІІІ ступеня).

 

Грамотами та призами від спонсорів нагороджено 60 учасників, серед яких студенти-маркетологи Андрій Ваврик – відзнака за професійність, Сергій Онищук та Роман Фецула – відзнака за популяризацію своєї професії та грошова винагорода від декана ФЕУ Віктора Островерхова.

 

Вітаємо усіх учасників! Ви зробили суттєвий крок до обрання омріяної професії. Бажаємо Вам впевнено йти до поставленої мети, реалізовувати усе задумане. Дякуємо усім педагогам, що підтримали своїх учнів (студентів) у створенні відео-контенту, який відображав ідеї та думки щодо вибору майбутньої професії.

 

Окремо висловлюємо подяку усім партнерам та спонсорам конкурсу (Управління сім'ї та молоді ТОДА, магазин «Спортивна панда», фотостудії «Dzerkalo»), організаторам ГО «АТОМ» та колективу кафедри маркетингу ТНЕУ за творчий підхід й активну життєву позицію.