» » У ТНЕУ організували семінар для вчителів англійської мови Тернопільської області «Top Quality Teaching. Ternopil»

У ТНЕУ організували семінар для вчителів англійської мови Тернопільської області «Top Quality Teaching. Ternopil»

Дата: 26-02-2020, 09:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25 лютого 2020 року в ТНЕУ відбувся одноденний семінар для вчителів англійської мови Тернопільської області «Top Quality Teaching. Ternopil». Співорганізаторами семінару виступили кафедра іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій ТНЕУ, міжнародний освітньо-методичний центр Dinternal Education та Тернопільський комунальний інститут післядипломної освіти  Управління освіти і науки Тернопільської міської ради.  
 
З вітальним словом та побажаннями успішної роботи до присутніх звернулася директор Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук. Професор кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Ольга Царик ознайомила учасників семінару із історією та структурою університету, а також з освітніми програмами, які пропонує ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина абітурієнтам, зокрема презентувала нову освітню програму «Бізнес-комунікації та переклад».
 

Упродовж дня понад 200 учасників семінару детально ознайомилися з інноваційними методиками викладання англійської мови в сучасних умовах діджиталізації навчального процесу. Приємно зазначити, що представники міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education провели окремий навчально-методичний семінар для науково-педагогічного колективу кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій, презентуючи онлайн платформи для студентів, формати міжнародних іспитів та критерії  інтернаціональних стандартів оцінювання.

 

Тренінги проводили міжнародні експерти, досвідчені викладачі та сертифіковані екзаменатори: Світлана Малетич, директор міжнародної освітньої компанії  Dinternal Education Lviv, Ольга Ярська, представник Британського видавництва Pearson в Західному регіоні України; Ірина Карамишева, кандидат філологічних наук, доцент НУ «Львівська Політехніка», науковий консультант Dinternal Education Lviv.

 

Колектив кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій ТНЕУ висловлює вдячність співорганізаторам та учасникам  семінару «Top Quality Teaching. Ternopil» за пошук інноваційних ідей для майбутньої співпраці.



Більше фото на офіційній сторінці ТНЕУ у Facebook