» » Відбулося засідання вченої ради ТНЕУ

Відбулося засідання вченої ради ТНЕУ

Дата: 26-02-2020, 14:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у ТНЕУ відбулося засідання вченої ради університету. За доброю традицією ректор Андрій Крисоватий розпочав зустріч зі слів вітань за вагомі досягнення професорсько-викладацького колективу закладу вищої освіти.

 

З присвоєнням наукового ступеня доктора економічних наук привітали Лесю Іванівну Біловус, наукового ступеня кандидата педагогічних наук Аллу Михайлівну Сеник. Подяку Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність вручили Олегу Миколайовичу Березькому, Василю Васильовичу Яцківу. Сертифікати міської ради м. Єленя Гура та Вроцлавського економічного уніваерситету, що засвідчують участь у Міжнародній інтердисциплінарній Зимовій школі «Польща – Україна 2020» здобули Григорій Монастирський, Алла Васіна, Дмитро Шушпанов, Люба Турчин, Ферір Ткачик, Христина Вівчар, Роман Муха, Семен Роздобудько, Наталія Сторожук, Ірина Тимчук, Христина Фірман. Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення висловив подяку професору Григорію Монастирському, який долучився до проведення Національного конкурсу наукових робіт «Громадянське суспільство: світові традиції та вітчизняні реалії» й виступив членом Експертної комісію.

 

Під час засідання відбулося підписання договору про співпрацю між ТНЕУ та ТОВ «Інтелекс-Сервіс», яке є національним виробником програмного забезпечення. Сторони домовилися про співробітництво з метою:

– підвищення рівня науково-методичного забезпечення навчально-виховного процесу навчального закладу;

– удосконалення системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації здобувачів вищої освіти;

– формування та підтримки ринку інформаційних продуктів і послуг;

– створення необхідних умов для забезпечення студентів та викладачів навчального закладу своєчасною, достовірною та повною інформацією шляхом використання програмних продуктів ТОВ «Інтелект-Сервіс» в навчальному процесі закладу освіти.

 

Відповідний документ підписали ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий та комерційний директор ТОВ «Інтелект-Сервіс» Станіслав Каплуненко.

 

Також упродовж засідання колеги розглянули ряд робочих питань, винесених на порядок денний: про зміни у складі вченої ради, про рекомендацію кандидатур до присвоєння почесних звань, про внесення змін і доповнень до Правил прийому на навчання до ТНЕУ в 2020 р. та додатків, про затвердження Правил прийому на навчання в 2020 р.; про визнання іноземних документів про освіту студентів; про рекомендацію до друку з присвоєнням грифу «Рекомендовано вченою радою ТНЕУ» навчальних посібників; про рекомендацію до друку авторських монографій; звіти про закордонні відрядження та інші.