» » До уваги студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників ТНЕУ!

До уваги студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників ТНЕУ!

Дата: 6-03-2020, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Інформуємо про те, що з квітня 2020 року буде доступним для складання на території України міжнародний іспит з англійської мови ESOL SELT(English for Speakers of Other Languages) на усіх рівнях Загальноєвропейської системи оцінювання знань іноземних мов. Іспит розроблений однією з провідних екзаменаційних рад Великої Британії LanguageCert.

 

Починаючи з 2020 року, іспит ESOL SELT був схвалений Британською Радою та Службою з питань віз та імміграції Великобританії. Тепер для усіх бажаючих є можливість складати іспит ESOL SELT замість IELTS.

 

Сертифікати міжнародного іспиту ESOL мають широке визнання серед роботодавців, міністерств та закладів вищої освіти у багатьох країнах світу.

 

Перевагами іспиту ESOL SELT є те, що термін дії сертифікатів становить 5 років, а складати іспит можна кожного місяця у будь-який день, оскільки фіксованих дат на іспит не має. Структурною перевагою іспиту ESOL SELT у порівнянні з іспитом IELTS є доступність та зручність завдань частини письма.

 

Детальна інформація про тест представлена на сайті екзаменаційної системи www.languagecert.org та в Центрі тестування міжнародних мовних тестів USA EXAM CENTER.