» » Прагну навчити інших не зневіритися, а впевнено досягати поставлених цілей (Олександр Сюрпіта)

Прагну навчити інших не зневіритися, а впевнено досягати поставлених цілей (Олександр Сюрпіта)

Дата: 6-04-2020, 13:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Привіт! Мене звати Сюрпіта Олександр. Я студент факультету комп'ютерних інформаційних технологій ТНЕУ спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»  (гр. ІПЗ-11)  і  хворію на орфанне захворювання ЮРА (ювенільний ревматоїдний артрит).

 

 Орфанні захворювання – це вроджені або набуті хвороби, що зустрічаються в популяції нечасто: рідше за один випадок на 2000 населення. Більшість з них обумовлені генетично. Такі хворі, зазвичай, потребують безперервного, часто дорогого і довічного лікування.

 

Віч-на-віч зіткнувся із труднощами, які принесли мені захворювання. Я був паралізований, тому провів декілька років в повній ізоляції (вдома).  Тому, на мою думку, посилення карантинних заходів в Україні із метою максимального захисту громадян від коронавірусу є правильним і виваженим рішенням. Можна в ізоляції займатися чимось корисним, навчатися, спілкуватися із друзями, рідними, вдосконалювати свої професійні якості, але берегтися і берегти інших.

 

Тепер я  займаюся волонтерством і намагаюся пояснити таким як я хворим людям, що  опускати руки не варто, допомагаю  повірити у майбутнє, щоб  знайти  себе в суспільстві та  самореалізуватися.

 

Кожен день – це боротьба за життя і багато хто сходить з дистанції. Я вірю, що з усього є вихід і можна навчитися з цим жити і бути потрібним людям. Прагну навчити інших не зневіритися, а впевнено досягати поставлених цілей.

 

Підтримка людей  –  це сила, яка заставляє тебе працювати над собою заради твого майбутнього, заради життя!

 

Бажаю всім міцного здоров’я, оптимізму, позитиву, вірю в те, що ми все здолаємо, адже українці – надзвичайно сильна і вольова нація!