» » ІV відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «Natus vincere» на кубок ректора ТНЕУ відбудеться у режимі ONLINE

ІV відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «Natus vincere» на кубок ректора ТНЕУ відбудеться у режимі ONLINE

Дата: 21-04-2020, 10:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні усе людство живе і спілкується у режимі онлайн. І ми не виняток. Хоча схиляємося до думки, що ніщо і ніколи не замінить живого спілкування, візуального контакту, щирих обіймів, теплих емоцій, позитивної енергетики. Тому до останнього опиралися думці про те, що цьогорічний турнір не відбудеться у такому живому форматі, яким він був декілька років поспіль.


Та, попри наше щире бажання провести турнір у кращих традиціях факультету, зважаючи на плин останніх подій і здоровий глузд, ми маємо швидко реагувати на суспільні виклики та виходити на новий формат комунікації.


Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року щодо введення обмежувальних заходів для запобігання розповсюдження захворювання на коронавірус COVID-19 та наказу ректора Тернопільського національного економічного університету № 151 від 16 квітня 2020 року дату проведення ІІ етапу ІV відкритого Західноукраїнського інтелектуального турніру «Natus vincere» серед учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл та студентів коледжів перенесено з 12 березня 2020 року на 23 квітня 2020 року та ІІІ етапу Турніру з 13 березня 2020 року на 14 травня 2020 року. Вирішено ІІ та ІІІ етапи турніру провести дистанційно із використанням сучасних онлайн-платформ.


Задля ретельного обговорення формату проведення подальших етапів турніру та щирого спілкування 21 квітня відбудеться Zoom-meeting голови оргкомітету турніру та керівників секцій з капітанами (або керівниками) команд-учасників.


Окрім цього, заплановано пробні онлайн-тестування 22 квітня, щоб зорієнтувати учасників у формі проведення ІІ етапу.

 

Тож, запрошуємо усіх учасників IV відкритого Західноукраїнського інтелектуального турніру «Natus vincere», які достойно пройшли випробування І етапу та неабияк проявили себе у додатковому творчому конкурсі, продовжити конкурентну боротьбу за кубок ректора ТНЕУ.


Ми покладаємо великі надії на ваші інтелектуальні здібності під час подальших турнірних змагань, віримо у беззаперечність вашої снаги у подоланні усіх можливих труднощів та щиро сподіваємося на вашу доброчесність під час виконання конкурсних завдань.


Будьте сміливими, амбітними, драйвовими, дійте рішуче, прагніть неможливого, досягайте нереального і завжди пам’ятайте, що хоч немає досконалої формули перемоги, та є її незмінні складові – розум, чесність, повага, честь!