» » Студентський декан ФАЕМ – координатор Тернопільської області еко-волонтерів Всеукраїнського екологічного молодіжного руху «Let’s Do it, Ukraine!»

Студентський декан ФАЕМ – координатор Тернопільської області еко-волонтерів Всеукраїнського екологічного молодіжного руху «Let’s Do it, Ukraine!»

Дата: 21-04-2020, 13:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентський декан факультету аграрної економіки та менеджменту, староста групи ГЗ-11 Слота Андрій долучився до Всеукраїнського екологічного молодіжного руху «Let’s Do it, Ukraine!», який є  частиною міжнародного руху «Let's Do It World!», що на сьогодні об'єднує понад 20 млн учасників у 180 країнах. Андрій Слота назначений координатором Тернопільської області еко-волонтерів.

 

Метою Всеукраїнського екологічного молодіжного руху «Let’s Do it, Ukraine!» є прагнення зберегти навколишнє середовище і поширювати знання і навички про те, як до цього може долучитися кожен: правильно поводитися з побутовими відходами, прибирати зелені зони і дбати про них.  Учасники руху матимуть можливість  навчитися створювати еко-проекти, адмініструвати щорічні ініціативи, створювати відео\фото та графічні матеріали, працювати з документацією, партнерами, керувати соцмережами, пройти школу маркетингу, PR, GR, роботи зі ЗМІ, реклами, комунікації з Амбасадорами, з громадськими об'єднаннями.

 

Долучившись до руху Let’s Do it, Ukraine, у вас з'явиться можливість стати частиною міжнародних проєктів, які організовуються країнами-учасницями Let’s Do It World. Бути однією комадою та комунікувати з лідерами думок та відомими людьми по всій планеті.

 

19 вересня 2020 року о 10:00 відбудеться головне прибирання країни «World Cleanup Day».

 

Долучайтеся до команди Андрія Слоти в Тернополі і спробуйте зробити Україну чистою разом!