» » Василь Жигало: «Як управляти командами онлайн: виклики та можливості»

Василь Жигало: «Як управляти командами онлайн: виклики та можливості»

Дата: 23-04-2020, 15:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, 23 квітня 2020 р., у рамках проекту Інституту креативних студій ТНЕУ «В РЕЖИМІ ХАОСУ: відверті розмови про головне» відбудеться чергова зустріч з експертом. Спікером виступить Василь Жигало, віце-президент, директор офісу на Середньому Сході компанії Reed Exhibitions (TOP-3 світових лідерів виставкової діяльності). Тема розмови – «Як управляти командами онлайн: виклики та можливості».

 

Початок о 18.00 год. на платформі ZOOM (код конференції: 328 441 3912, пароль: 023510). Хедлайнер – Олег Луцишин.

 

Коротка біографічна довідка:

Наш спікер – економіст-міжнародник за фахом, працює в сфері організації подій понад 18 років. Обіймав посади від менеджера з продажу до керуючого. Організовував міжнародні виставки на Близькому Сході, Західній Африці, Китаї, Росії, США, Західній та Східній Європі.

 

Василь ЖИГАЛО приєднався до групи REED у 2005 році в лондонському офісі та керував низкою провідних світових виставок у сфері енергетики, морської та авіаційної галузей, включаючи світовий саміт з питань енергетики «World Future Energy Summit»; був організатором таких заходів як: Offshore Europe; Oceanology International; Dubai Airport Show and All Energy.

 

В даний час працює в Reed Exhibitions (Об’єднані Арабські Емірати) на посаді керуючого директора.