» » Запрошуємо на розмову з Андрієм Павлушином – генеральним директором OTP Leasing

Запрошуємо на розмову з Андрієм Павлушином – генеральним директором OTP Leasing

Дата: 27-04-2020, 11:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У четвер, 30 квітня 2020 р., в рамках проекту Інституту креативних студій ТНЕУ «В РЕЖИМІ ХАОСУ: відверті розмови про головне» відбудеться зустріч з Андрієм Павлушином – генеральним директором OTP Leasing. Тема розмови: «Лізинг на ринку фінансових послуг України: тренди та вектори розвитку».

 

Початок о 18.00 год. на платформі ZOOM (код конференції: 328 441 3912, пароль: 023510).

Хедлайнер – Олег Луцишин.

Організатор заходу – Інститут креативних студій ТНЕУ.

 

Коротка біографічна довідка:

Андрій Павлушин – фінансист за фахом, працює в сфері ринку фінансових послуг понад 25 років. Обіймав посади від фінансового менеджера до генерального директора.

 

Кар’єра: СП «Наваско» (спільне підприємство компанії «Вендерхаве» в Україні) – фінансовий менеджер; «Крафт Якобз Сушарт Україна» – начальник відділу фінансового аналізу та планування; ТОВ «Ілта» (офіційний імпортер автомобілів «Пежо» – лізингова компанія) – перший заступник генерального директора, фінансовий директор; Авіакомпанія «Аеросвіт» – перший заступник генерального директора з фінансів; «ОТП Лізинг» (універсальна лізингова компанія) – генеральний директор.

 

Андрій Павлушин приєднався до OTP Group у 2010 році та очолив лізингову компанію OTP Leasing, яку вивів у лідери лізингового ринку України з портфелем понад $300 000 000, більш ніж 1 500 клієнтами та часткою ринкою понад 40%.

 

Приєднуйтеся до цікавої розмови!