» » Відбулася веб-конференція «Податкові аспекти започаткування та ведення бізнесу»

Відбулася веб-конференція «Податкові аспекти започаткування та ведення бізнесу»

Дата: 30-04-2020, 16:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З метою інформування населення та поширення актуальної і корисної інформації колективом кафедри податків та фіскальної політики факультету фінансів та обліку ТНЕУ 30 квітня з на платформи ZOOM проведено веб-конференцію на тему: «Податкові аспекти започаткування та ведення бізнесу».

 

Спікери заходу – Анатолій Луцик і Володимир Угрин – ознайомили учасників з перевагами різних організаційно-правових форм підприємницької діяльності, виокремивши найбільш актуальні та поширені в Україні.

 

Учасникам в інтерактивному режимі було продемонстровано можливості започаткування бізнесу фізичними особами з допомогою онлайн-платформи «Дія», а також юридичними особами з допомогою «Онлайн-будинку юстиції». Відзначено суттєвий прогрес щодо діджиталізації послуг, які надаються державою для населення і бізнесу. Також спікери представили веб-ресурси, які містять зразки документів і бланків, що використовуються у підприємницькій діяльності.

 

У ході дискусії обговорено порядок онлайн-сплати податкових платежів, а також регламент припинення підприємницької діяльності та закриття власного бізнесу.

 

Колектив кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ запрошує усіх долучатися до майбутніх інтерактивних онлайн-заходів на актуальну для бізнесу і населення тематику, про які буде обов’язково поінформовано.