» » Покоління талановитих. Марія Савіцка та Марія Кутна

Покоління талановитих. Марія Савіцка та Марія Кутна

Дата: 8-05-2020, 14:58 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Проект відділу гуманітарної освіти та виховання «Покоління талановитих» радо продовжує вас знайомити із цікавими і неординарними творчими особистостями нашого університету. Отож, вітайте!

 

Марія Савіцка та Марія Кутна. Студентки юридичного факультету. Для багатьох ці дівчатка стали відкриттям «Ліри-2019». Саме тоді колоритні народні голоси дівчат заполонили глядачів. З тих пір їхній дует — родзинка університетських заходів. Як і годиться, у дуеті дівчатка співають рівно і злагоджено, а в житті вони досить різні. 

 

Марічка Савіцка любить все нове, захоплюється драйвовою студентською атмосферою, не терпить фальші як у музиці, так і в стосунках. Із дитинства вона була впевнена, що буде юристом (навіть Миколай їй якось подарував справжнісіньку печатку), тож не дивно, що сьогодні здобуває цей фах у ТНЕУ. Активно подорожує й освоює їзду на мотоциклі. 

 

Марічка Кутна — мрійлива дівчина, закохана у романтику нічного неба. Любить молодіжні романи Джона Гріна, захоплюється співачкою Аріаною Гранде та… астрономією. В дитинстві мріяла стати стоматологом, проте згодом вирішила, що неодмінно стане висококласним юристом.

 

А загалом обидві Марічки — позитивні, відкриті, комунікабельні студентки, які із задоволенням дарують свою творчість нам з вами.