» » Студентка ТНЕУ – переможниця творчих онлайн-конкурсів!

Студентка ТНЕУ – переможниця творчих онлайн-конкурсів!

Дата: 12-05-2020, 10:38 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Творча молодь ТНЕУ намагається креативно використовувати час карантину. Вона не тільки продуктивно навчається, але і творчо реалізовує себе, беручи участь у дистанційних мистецьких конкурсах.

 

Елеонора Атаманчук, студентка ННІІОТ – активна учасниця кількох творчих колективів університету. Вона вже більше десяти років є солісткою театру пісні «Для тебе», співає у гурті «Кралечки» та хорі «TNEU Voice». Зараз Еля здобуває паралельно дві освіти – економічну та педагогічну. Нещодавно її участь у кількох дистанційних мистецьких конкурсах принесла дівчині вагомі перемоги:

 

– перша премія у номінації «Естрадний вокал» на  І Міжнародному мистецькому інтернет-конкурсі «Panorama – Art» (м. Ужгород);

– перші премії у номінаціях «Авторська пісня» та «Театральна інсценізація» на І Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв «Soloviov art» (м. Київ);

– перша премія у сімейній категорії цього ж конкурсу, в якій Елеонора виконала пісенну композицію разом зі своїми батьками.

 

«Незважаючи на те, що оцінювання відбувалося в заочній формі, очікування результатів було хвилюючим, – ділиться враженнями Еля.  – Такі онлайн-конкурси – це необхідний для творчого зросту досвід. Я мала можливість переглянути відеоматеріали своїх конкурентів, проаналізувати свої виступи у порівнянні з їхніми і окреслити нові творчі плани».

 

Вітаємо Елеонору з перемогами і бажаємо нових досягнень і натхнення!