» » Відбувся семінар «Написання курсових робіт: методичні роз’яснення»

Відбувся семінар «Написання курсових робіт: методичні роз’яснення»

Дата: 14-05-2020, 16:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбувся методичний семінар «Написання курсових робіт: методичні роз’яснення», організований колективом кафедри банківського бізнесу на платформі Zoom. Куратором заходу виступила к.е.н., доцент Юлія Галіцейська.

 

У семінарі взяли участь студенти ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Банківська справа» і магістри першого року навчання освітньо-професійних програм «Банківська справа» та «Банківський менеджмент», а також викладачі кафедри банківського бізнесу, які здійснюють керівництво курсовими роботами студентів у ІІ семестрі 2019/2020 н.р., а саме: доценти Юлія Галіцейська, Зоряна Сороківська, Ольга Іващук, Богдана Сас, Богдан Сенів, старший викладач Людмила Сегеда.

 

Основною метою проведення семінару було вирішення проблемних аспектів написання міждисциплінарних курсових робіт студентами.

 

Юлія Галіцейська звернула увагу на необхідність глибокого та змістовного висвітлення основних теоретичних положень, які мають ґрунтуватися на використанні знань, отриманих у ході навчального процесу та при вивченні наукової літератури. Наголосила на необхідності представлення самостійних пропозицій та рекомендацій щодо покращання ситуації в банківській сфері або економіці країни.

 

Також були роз’яснені вимоги щодо структури, обсягів та оформлення курсових робіт. Особливу увагу в ході семінару приділили правильному цитуванню літературних джерел та дотриманню вимог щодо оригінальності тексту курсових робіт.

 

Студенти були поінформовані щодо строків виконання та подання готових робіт на перевірку керівникам, а також  ознайомлені з порядком захисту курсових робіт в умовах дистанційного навчання.

 

Керівники курсових робіт мали можливість поспілкуватися з студентами, відповісти на низку запитань та оперативно надати консультації.