» » Відбулася організаційна зустріч за міжнародним проектом «Міжнародна мобільність – можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті»

Відбулася організаційна зустріч за міжнародним проектом «Міжнародна мобільність – можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті»

Дата: 18-05-2020, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Організаційна зустріч за міжнародним проектом

«Міжнародна мобільністьможливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті»

(проект № 2018-1-PL01-KA203-050756)

Програма Еразмус+ «Стратегічне партнерство»

 

«International mobilityopportunity and problem.

Proper preparation for studying at a foreign university»

(project number – 2018-1-PL01-KA203-050756)

Project funded under the Erasmus+ Programme

 

 

Виклики сьогодення, зокрема COVID-19 спричинили зміни в організації міжнародної співпраці. У зв’язку з цим, реалізація міжнародного проекту від ТНЕУ за керівництва ректора д-р екон. наук, професора Андрія Крисоватого в межах програми Еразмус+ («Стратегічне партнерство») відбувається на платформі ZOOM.

 

13 та 17 травня 2020 р. відбулися чергові робочі зустрічі за проектом, учасниками яких були в.о. завідувача кафедри підприємництва і торгівлі, д-р екон. наук, доцент Ольга Собко, професор кафедри економіки та економічної теорії,  д-р екон. наук, професор Юрій Гайда та доцент кафедри міжнародної економіки, канд. екон. наук, доцент Олена Карась. За результатами проекту підготовлено та видано «Посібник для університету. Як підготуватися до прийому іноземних студентів».

 

Під час заходів було обговорено стан виконання проекту, зокрема в частині написання посібника для студентів і підготовки матеріалів для проведення тренінгів. Результати проекту націлені на покращення організації  і підвищення результативності студентських семестрових обмінів за Програмою Еразмус+.

 

Чергова зустріч за проектом запланована на 3 червня 2020 р.