» » Відбувся воркшоп «Бізнес-розвідка та фінансовий аналіз компанії»

Відбувся воркшоп «Бізнес-розвідка та фінансовий аналіз компанії»

Дата: 21-05-2020, 13:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нові технології дистанційного спілкування дозволяють не тільки проводити навчання підчас карантину, а й розширювати можливості ознайомлення студентів з практико-орієнтованими сервісами. Зокрема, сьогодні на базі Центру практичної бухгалтерії та за сприяння кафедри обліку і оподаткування й кафедри безпеки, правоохоронної діяльності та фінансових розслідувань студенти старших курсів облікових та юридичних спеціальностей ТНЕУ за допомогою віддаленого конференц-зв’язку ознайомлювалися із аналітичною системою YouControl.

 

Дана аналітична система на основі відкритих даних з 60 державних джерел формує досьє на кожну компанію України, відстежує зміни в державних реєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами.

 

Проводився воркшоп експертом з навчання та розвитку системи YouControl Максимом Боровиком.

 

Загалом було розглянуто загальні принципи бізнес-розвідки, порядок проведення за допомогою сервісу фінансового аналізу компаній, можливості перевірки за допомогою аналітичної системи  контрагентів та роботодавців. Окрім того, на воркшопі студенти дізналися на реальних прикладах, як визначати благонадійність компаній, виявляти шахраїв, аналізувати ділове середовище та працювати з відкритими даними.

 

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!