» » Відбулася гостьова лекція Володимира Богайчука, начальника Управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації

Відбулася гостьова лекція Володимира Богайчука, начальника Управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації

Дата: 22-05-2020, 13:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 20 травня 2020 року з ініціативи кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ТНЕУ на базі платформи ZOOM відбулася гостьова лекція Володимира Богайчука, начальника Управління охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації на тему: «Пандемія як виклик для удосконалення системи управління закладами охорони здоров`я».

 

Модератором заходу виступив завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ТНЕУ, д.е.н., професор Шкільняк Михайло Михайлович.

 

Онлайн-лекцію відвідали студенти бакалаврату та магістри, які навчаються на факультеті економіки та управління за освітніми програмами: «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент закладів охорони здоров’я», «Менеджмент» та «Управління персоналом», а також аспіранти та професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу.

 

Лекція викликала неабияку зацікавленість у присутніх, спонукала до дискусії. Слухачі ставили спікеру багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

 

Дякуємо за актуальну та цікаву лекцію!