» » У ТНЕУ відбулося засідання вченої ради

У ТНЕУ відбулося засідання вченої ради

Дата: 27-05-2020, 17:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося онлайн-засідання вченої ради Тернопільського національного економічного університету.

 

Присутні розглядали питання стосовно внесення змін та доповнень до Правил прийому на навчання до ТНЕУ в 2020 році, особливості проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії для студентів денної і заочної форм навчання та організації проведення атестації здобувачів вищої освіти у період карантину.

 

Рекомендували до друку монографії, наукові журнали та збірники. Також учасники затвердили положення про відокремлені структурні підрозділи й обговорили питання оптимізації напрямів підготовки фахівців у ТНЕУ за освітньо-професійними програмами.

 

З ініціативи ректора вчена рада ТНЕУ затвердила рішення щодо зниження вартості проживання у студентських гуртожитках на 20% на період з 1 червня до завершення карантину.

 

Під час засідання розглянули нову редакцію Положення про формування вибіркової частини навчальних планів Тернопільського національного економічного університету.

 

Вчена рада одноголосно вирішила рекомендувати до друку з присвоєнням грифу «Затверджено вченою радою ТНЕУ» підручника для слухачів курсів професійної перепідготовки військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх сімей в Україні (проект «Норвегія-Україна») за спеціальністю «Підприємництво», підготовленого колективом авторів за загальною редакцією д.е.н., проф. Крисоватого А. І. та президента Міжнародного Фонду Соціальної Адаптації Рубцова В.С.; з присвоєнням грифу «Рекомендовано вченою радою ТНЕУ» навчального посібника «Управлінське документознавство», підготовленого д.філол.н., проф. Шкіцькою І. Ю.