Вітаємо!

Дата: 1-06-2020, 16:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вітаємо студентку 3 курсу юридичного факультету ТНЕУ Галину Різник та її наукового керівника – завідувача кафедри теорії та історії держави і права Кравчука Миколу Володимировича із здобуттям ІІ місця у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт!

 

29 травня 2020 року на базі юридичного факультету Національного авіаційного університету у режимі онлайн відбулася підсумкова науково-практична конференція (фінальний етап) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права». У конкурсі взяла участь студентка 3-го курсу спеціальності «Право» Галина Різник, яка підготувала роботу під науковим керівництвом к.ю.н., доц., завідувача кафедри теорії та історії держави і права Кравчука Миколи Володимировича.

 

Цьому етапу конкурсу передував значний шлях: з-поміж 60 робіт, допущених до участі у конкурсі, 15 конкурсних робіт, серед яких і наукова робота нашої студентки, були рекомендовані до ІІ туру Конкурсу. Галина гідно презентувала результати наукового дослідження у ІІ турі, чітко відповідала на запитання членів галузевої конкурсної комісії і заслужено отримала диплом ІІ рівня у чесній боротьбі із достойними суперниками!

 

Радіємо і пишаємося, що ростимо таку розумну і талановиту молодь – наше майбутнє!

Бажаємо Галині подальших успіхів у науковій роботі (і не тільки), нових здобутків і перемог! Так тримати!