» » Студенти ФКІТ – переможці конкурсів студентських наукових робіт

Студенти ФКІТ – переможці конкурсів студентських наукових робіт

Дата: 2-06-2020, 13:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Традиційно весна у студентському товаристві ознаменовується різноманітними науковими конкурсами та олімпіадами. Цьогорічний травень не став винятком і студенти факультету комп’ютерних інформаційних технологій Тернопільського національного економічного університету доєдналися до наукових змагань.

 

Приємно відзначити, що магістранти групи ІПЗМПм-21 Вадим Забчук та Віталій Смаль (керівник – професор Микола Дивак) отримали диплом 2 ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з спеціальності «121 Інженерія програмного забезпечення», представивши роботу «Розробка вдосконаленого веб-АПІ за допомогою GraphQL для системи консолідації медичних даних на основі Blockchain». ІІ етап конкурсу відбувся 27-29 травня 2020 року на базі факультету інформаційних технологій Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На конкурс було представлено 65 наукових робіт з 31 зво України. Конференція проводилась online з використанням системи Zoom.

 

Також студентська наукова робота на тему: «Алгоритм захисту цілісності відеоданих на основі технології блокчейн» (автори Бандрівський Олег Євгенович і Білавич Богдана Дмитрівна, керівник – доцент Яцків Наталія Георгіївна) відзначена дипломом І ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Інформаційні системи та технології», що відбувся 26 травня 2020 року на базі Хмельницького національного університету.

 

Вітаємо наших студентів і бажаємо подальших наукових звершень!