» » «Покоління талановитих». Дмитро Худик.

«Покоління талановитих». Дмитро Худик.

Дата: 3-06-2020, 12:23 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Завдяки поєднанню таланту, прагнення до самореалізації та наполегливої праці збуваються мрії. В цьому впевнені учасники творчого проєкту відділу гуманітарної освіти та виховання «Покоління талановитих». Сьогодні ми продовжуємо цикл міні-розповідей про його героїв.

 

Дмитро Худик. Випускник факультету фінансів та обліку. Діма – мрія студенток ТНЕУ! Всі, хто знає Дмитра особисто, переконані, що він – чудова людина. На сцені – стильний і запальний красень із баяном, за лаштунками – добрий, скромний і щирий юнак. 

 

Діма із задоволенням виконає для вас на баяні і попурі українських народних пісень, і улюблені класичні мелодії, і найпопулярніші сучасні композиції. Співає в студентському хорі «TNEU Voice». Віднедавна набуває і театральний досвід: зіграв  одну з головних ролей у музичному проєкті «Якби не війна», а в новорічних мюзиклах – улюблених дітьми мультяшних персонажів. 

 

Дмитро впевнено освоює роботу звукорежисера, запалює в музичному гурті «Сонячний удар» і вирощує смачнючі помідори на батьківському городі!