Надходять співчуття...

Дата: 14-11-2012, 09:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У болісному смутку та невимовній зажурі колектив Тернопільської обласної газети «Свобода» висловлює глибоке співчуття рідним, близьким і всьому колективу Тернопільського національного економічного університету з приводу важкої і непоправної втрати – передчасної смерті видатного діяча вітчизняної науки, великого українського патріота, відомого громадського активіста і просто чудової людини ЮРІЯ Сергія Ілліча.

 

«Його життєвий шлях тісно пов'язаний з ревним служінням економічній науці, з організаційною і кадровою розбудовою відомого далеко за межами України ТНЕУ, інтеграційним входженням його рідного університету в європейську спільноту та бурхливим розвитком спортивного життя Тернопілля.

 

У нашій пам'яті Сергій Ілліч залишиться взірцем високого патріотизму, людиною з державним мисленням, принциповою позицією та громадським активістом, усі зусилля якого до останнього подиху були спрямовані на благо вищої школи, Тернопілля та Української держави загалом.

 

Тож вічна йому пам'ять, нехай земля буде йому пухом, а його душу Всевишній поселить в оселях праведних», - йдеться у тексті співчуття.