» » Вручення дипломів випускникам юридичного факультету

Вручення дипломів випускникам юридичного факультету

Дата: 2-07-2020, 15:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

27 червня 2020 року у Збаразькому замку відбулася хвилююча подія – випуск магістрів юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.


У святковий день вручення дипломів ця неприступна холодна фортеця з високими стінами і валами налилася теплотою трепетних сердець випускників та їх батьків, надихнулася інтелектуальною могутністю тих, хто своїми думками і мріями, прагненнями і перемогами, невгасимим запалом щирих душ творить майбутнє нашої історії!


 Із вітальним словом виступив декан юридичного факультету Сергій Володимирович Банах, побажавши кожному реалізувати себе у професійній сфері, ніколи не зупинятися у осягненні нових горизонтів та щодня перевершувати самих себе.


Також на церемонії вручення виступив Перший заступник керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України Грищук Максим Олександрович, який побажав випускникам повірити у їхню силу, іти до своєї мрії та досягати успіху на їхньому життєвому шляху.


Кращі магістри отримали подяки та подарунки від ректора за досягнення у навчанні, активну життєву позицію та збереження славних традицій університету.


Витончену аристократичну атмосферу свята створив талановитий інструментальний квартет Еsperanto. Емоційно зворушливим виступом була пісня "Мама", яку виконала студентка групи СР-31 Гречин Наталія.


Завершальним акордом церемонії був виступ креативного гурту Tvorchi (фіналістів відбору Євробачення).


Щиро вітаємо наших випускників, бажаємо успіху та наполегливості. Йдіть за своїми мріями, вірте у свої сили! І поки є час, не сидіть в очікуванні життя.