» » У Західноукраїнському національному університеті стартує Проект «Інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою)» для учасників АТО/ООС Тернопільщини

У Західноукраїнському національному університеті стартує Проект «Інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій (англійською мовою)» для учасників АТО/ООС Тернопільщини

Дата: 2-09-2020, 16:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З серпня 2020 року на базі Навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Західноукраїнського національного університету розпочато навчальний проект «Інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних  інформаційних технологій (англійською мовою)» для 70 бійців АТО/ООС – мешканців міста Тернополя та Тернопільського району, міста Збаража та Збаразького району, міста Зборова та Зборівського району, а також міста Кременця та Кременецького району.

 

Проект реалізується Західноукраїнським національним університетом за підтримки  Міністерства у справах ветеранів України та у співпраці з Департаментом соціального захисту населення Тернопільської ОДА й відповідними місцевими Управліннями соціального забезпечення населення згаданих вище районів Тернопільщини.

 

Ця освітня  акція здійснюється передусім завдяки співпраці між ЗУНУ та громадськими організаціями учасників АТО/ООС, ветеранськими спілками з метою реадаптації до цивільного життя колишніх та діючих військових. 

 

У зв’язку з карантинними обмеженнями навчання для бійців Операції об’єднаних сил розпочато з тестування, яке проводилося 20.08.2020 р. та 26.08. 2020 р. для визначення рівня знань з англійської мови та розподілу слухачів Центру іноземних мов на відповідні підгрупи.

 

Після завершення навчання учасники АТО отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації, а також сертифікати про рівень володіння англійською мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти.

 

Вітаємо всіх слухачів та викладачів Центру з початком навчального процесу та бажаємо нових звершень та впевненості у своїх силах!