Надходять співчуття...

Дата: 14-11-2012, 11:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Міський голова Тернополя Сергій Надал висловив співчуття у зв’язку зі смертю ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук Сергія Ілліча Юрія.

 

«Сергій Юрій відійшов у вічність на 62-му році життя, залишивши по собі численні здобутки як ректор, науковець та незабутнє враження як особистість. Тернопільська міська рада висловлює щире співчуття рідним та близьким, друзям, колегам та знайомим з приводу великої втрати. Титули Сергія Юрія важко перерахувати, його внесок у розвиток науки неможливо переоцінити. За вік, відміряний Богом, він встиг змінити на краще світ довкола себе, відкрити багато дверей молодим людям, збагатити царину науки своїми здобутками.

 

Вшануймо пам’ять доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри міжнародних фінансів, академіка, ректора, заслуженого діяча науки і техніки України, Почесного професора «Doctor Honoris Causa» Стопанської академії «Д.А. Ценов» (Болгарія), Почесного професора Міжнародного Віденського Університету, Дійсного члена Клубу Ректорів Європи.

 

Незважаючи на всі нагороди і титули, він завжди залишався Людиною – ніколи не зраджував своїм благородним поглядам.

 

Сьогодні усіх нас єднає сумна хвилина, ранить біль від великої втрати… Нехай його душа знайде вічний спокій, а його заслуги стануть постійним натхненням у серцях студентів, якими він опікувався, гордістю у пам’яті рідних та близьких.

Тож вічна йому пам'ять і царство небесне», - йдеться у співчутті міського голови.