» » Нові підходи до організації навчання у Західноукраїнському національному університеті

Нові підходи до організації навчання у Західноукраїнському національному університеті

Дата: 14-09-2020, 15:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні, 14 вересня, розпочався освітній процес для першокурсників Західноукраїнського національного університету. Навчальний рік стартував незвично, адже через карантинні обмеження він триває у дистанційному режимі. День розпочався із відеозвернення ректора ЗУНУ Андрія Крисоватого, який побажав першокурсникам бути сміливими і цілеспрямованими, ставити перед собою амбітні цілі, мріяти, перемагати і дбати про своє здоров'я!

 

Отож перша пара розпочалася! Присутність студентів – 93,5%! Сучасні технології, нові підходи до організації навчання – це реалії сьогодення. У Західноукраїнському національному університеті для забезпечення освітнього  процесу використовується остання версія освітньої  платформи MOODLE, яка доповнена додатковими модулями, що дають змогу значно розширити можливості платформи та орієнтувати її на потреби нашого університету.

 

В університеті активно застосовуються сервіси для проведення відеоконференцій ZOOM і Microsoft Teams.

 

Власна освітня платформа, над створенням якої працює університет, об'єднує всі наявні сервіси для навчання студентів. Це розширює комунікативні можливості учасників освітнього процесу, відкриває доступ до власних навчальних ресурсів, аналітичних даних, провідних бібліотек світу.

 

Остання версія адаптована для спільного використання і на мобільних пристроях під управління Android та iOS.

 

Поруч з тим в навчальному процесі активно використовується Google Suite.