» » ЗУНУ в світовому рейтингу GreenMetric World University Rankings!

ЗУНУ в світовому рейтингу GreenMetric World University Rankings!

Дата: 14-09-2020, 15:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив відділу міжнародних зв’язків висловлює вдячність команді, яка працювала над даними університету в GreenMetric World University Rankings і запрошує долучитися до оновлення бази для участі в цьогорічному конкурсі  (за деталями просимо звертатися у відділ міжнародних зв’язків – inter.office.tneu@gmail.com). Оновлення триватиме до 31-го жовтня 2020 року.

 

Нагадуємо, що за результатами рейтингу станом на грудень 2019 року Західноукраїнський національний університет піднявся з 440 на 423 місце у світовому рейтингу GreenMetric World University Rankings, учасниками якого є 780 університетів світу. А серед  українських університетів наш заклад вищої освіти займає 5 позицію!

 

Рейтинг вимірює ставлення закладу до довкілля у розрізі шести груп критеріїв: формування сприятливого еко-ландшафтного середовища, економії енергії, ощадного використання водних ресурсів, поводження з відходами, використання ZeroEmission транспортних засобів, провадження освітньої діяльності та наукових досліджень у галузі сталого розвитку.