» » Західноукраїнський національний університет отримав Подяку від Cambridge Assessment English

Західноукраїнський національний університет отримав Подяку від Cambridge Assessment English

Дата: 22-09-2020, 18:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У вересні 2020 року екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Великобританія) висловив Подяку Західноукраїнському національному університету як правонаступнику Тернопільського національного економічного університету та директору Навчально-науковому центру з вивчення іноземних мов ННІІОТ Ользі Богданівні Лужецькій.

 

З 2016 року Західноукраїнський національний університет, зокрема Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов у співпраці з освітнім центром «Грейд» (керівник Центру – Ольга Файзуліна) готує і реєструє кандидатів для складання іспитів з англійської мови на  міжнародний сертифікат Cambridge   English: FCE (First Certificate in English) або PET (Preliminary English Test). 

 

Відрадно, що упродовж 2016-2020 рр. понад 100 слухачів Центру іноземних мов ЗУНУ з числа студентства та професорсько-викладацького колективу закладів вищої освіти м. Тернополя успішно склали згадані вище міжнародні екзамени, щоб надалі реалізовувати свої цілі та мрії.

 

Сподіваємося, що «їхній успіх підтримуватиме їх у подорожі упродовж усього життя». Це наше спільне досягнення, адже «їхній успіх  – також ваш, і ми це визнаємо. Ми вдячні за вашу наполегливу працю і надалі підтримуватимемо вашу роботу», – зазначається у листі.

 

Дякуємо Cambridge Assessment English за слова підтримки і визнання, а також усім учасникам міжнародного Проекту за сумлінність і старанність у досягненні своєї мети.

 

Зичимо усім подальших звершень і здобутків!