» » Вчена рада Західноукраїнського національного університету працювала в онлайн-режимі

Вчена рада Західноукраїнського національного університету працювала в онлайн-режимі

Дата: 30-09-2020, 16:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося засідання вченої ради Західноукраїнського національного університету в онлайн-режимі. Ректор закладу вищої освіти Андрій Крисоватий подякував колегам за ефективну організацію роботи в умовах карантину, наголосив на активному застосуванні інноваційних методик у навчальному процесі.

 

Упродовж засідання колеги розглянули ряд робочих питань, зокрема, про нагородження працівників університету відомчими відзнаками, присвоєння звання «Почесний професор університету» начальнику навчально-методичного відділу, професору кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу, доктору економічних наук, доценту Сергію Надвиничному та доценту кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу, кандидату економічних наук, доценту Володимиру Мазуру.

 

Обговорювали створення у структурі Навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Центру «Наукові студії глобального розвитку» та призначення доктора економічних наук, професора, професора кафедри міжнародних економічних відносин Олени Сохацької керівником Центру. Також вирішили створити Центр лідерства на базі факультету економіки та управління під керівництвом Ігоря Ревеги, засновника Академії лідерства.

 

Члени вченої ради затвердили Положення про Приймальну комісію, структурні підрозділи та відокремлені структурні підрозділи, про організацію освітнього процесу та забезпечення якості освіти, а також внесли правки до додатку №2 до Правил прийому на навчання до ЗУНУ.

 

Рекомендували до друку колективну монографію «Комунікації в освіті: історія, теорія, практика» за науковою редакцією доктора історичних наук, професора Оксани Гомотюк, авторську монографію «Психологія модульно-розвивальної взаємодії», підготовленої кандидатом психологічних наук, доцентом Андрієм Гірняком.