» » «Рожева пантера» здобула Гран-прі

«Рожева пантера» здобула Гран-прі

Дата: 22-11-2012, 10:20 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Десятого листопада у фіналі телевізійного конкурсу «Крок до зірок» м. Київ зразковий ансамбль танцю «Рожева пантера» (ТНЕУ, художній керівник Л. Борисяк) став володарем Гран-прі.

 

-Вперше тернопільський колектив виборов перемогу у конкурсі такого рівня, - каже художній керівник Любов Борисяк. – Після нашого виступу журі сказало багато приємних слів та компліментів на нашу адресу, а голова журі Михайло Поплавський зазначив, що колектив є незаперечним переможцем.

 

До кожного туру, а до їх було два, «Рожева пантера» готувала нові танцювальні композиції. У фіналі конкурсу колектив представив танець «Чорна перлина», особливістю якого є те, що він поставлений у стилі джаз-модерн, у якому здебільшого працюють дорослі танцюристи. В танці є багато складних акробатичних підтримок, використовується цікавий реквізит. 

 

До речі, цей номер можна буде побачити у казці-мюзиклі «Таємниця чарівної скриньки», яку покаже творчий  колектив ТНЕУ до новорічно-рідздвяних свят. Фінал телеконкурсу можна буде побачити на Першому Національному  у телеверсії.

-Хочу подякувати адміністрації університету за підтримку колективу, - каже Любов Борисяк. – Також окреме спасибі репетиторам – Тимофію Шевілі, Аллі Кречко, Марії Піговській, Наталії Комаринській. Особлива подяка – перукарю-візажисту Оксані Новосад, яка супроводжувала колектив у всіх наших поїздках і модельєру-дизайнеру костюмів Ярославу Гродському.

 

Щиро вітаємо зразковий ансамбль танцю «Рожева пантера» із перемогою і бажаємо нових творчих звершень і здобутків!