» » Візит Блаженнішого Любомира Гузара в ТНЕУ

Візит Блаженнішого Любомира Гузара в ТНЕУ

Дата: 23-11-2012, 14:54 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Протягом 22 листопада 2012 року в актовій залі нашого університету пройшла надзвичайна подія: зустріч студентів та молоді Тернополя із Блаженнішим Любомиром Гузаром з нагоди відзначення 120-ліття з дня нородження Патріарха Йосифа Сліпого та 15-ліття заснування у Тернополі товариства українських студентів-католиків «Обнова», заснованого у 1930 році у Львові за активної участі та сприяння Митрополита Андрея Шептицького, а також тогочасного ректора Львівської Богословської Академії о. Йосифа Сліпого. 

 

Зустрічали дорогого гостя святковим короваєм та квітами в.о. ректора ТНЕУ А.І. Крисоватий та всі проректори, студенти нашого університету та члени ТУСК «Обнова» (голова Тернопільського міського товариства – студент V курсу ФЕУ ТНЕУ Віталій Бойко).

 

Зустріч була дуже теплою. Всі, хто завітав на неї, стоячи вітали Блаженнішого, який поділився своїми спогадами про Патріарха Йосифа Сліпого, дав вичерпні відповіді на запитання молоді. Прекрасним супроводом зустрічі стали духовні твори у виконанні тріо «Глорія». Після зустрічі волонтери роздали усім присутнім пам’ятки про Патріарха Йосифа Сліпого і «Заповіт» Патріарха.