«Лист до Святого Миколая»

Дата: 18-12-2020, 16:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Уже другий рік поспіль Західноукраїнський національний університет долучається до благодійної акції  «Лист до Святого Миколая», яку організовує спільнота «Францисканська молодь» церкви Св.Ап.Петра. Університетська рада студентів, студенти усіх факультетів та адміністрація університету приміряли на собі роль Святого Миколая. Цьогоріч ми ощасливили вісьмох діток, подарували їм свято та зберегли віру в диво. Потребуючі дітки: сироти, з інвалідністю, малозабезпечені, онкохворі, дітки із синдромом Дауна та аутисти, переселенці, діти воїнів АТО, пишуть листи до Чудотворця з проханнями, як духовними, так і матеріальними. Немає в світі дитини, яка в очікуванні цього світлого свята не мріяла би про щось особливе, те, на що з нетерпінням чекала цілий рік. 

Ми здійснюємо дитячі мрії від щирого серця, бо бачити ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок для нас найкраща подяка.

Закликаємо усіх небайдужих долучитися до акції, тому що тільки спільними зусилями ми зробимо наш світ добрішим та подаруємо частинку світла діткам!