» » Відбулась зустріч в.о. ректора ТНЕУ А. І. Крисоватого зі студентським активом

Відбулась зустріч в.о. ректора ТНЕУ А. І. Крисоватого зі студентським активом

Дата: 10-01-2013, 14:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Десятого січня 2013 року в залі засідань ректорату Тернопільського національного економічного університету відбулась зустріч в.о. ректора ТНЕУ А. І. Крисоватого зі студентським активом вищого навчального закладу та представниками ЗМІ – журналістами газети «20 хвилин», телеканалу «ІНТБ», інтеренет-видання «Погляд», «ZAHID.NET», «Львів Тернопіль щоДенно», «Доба», «Тернопільська липа».

 

Під час зустрічі студенти мали змогу внести свої пропозиції щодо нової редакції пункту 2 розпорядження «Про проведення поточного, підсумкового та семестрового контролю та внесення його результатів в автоматизовану інформаційну систему». Молоді люди отримати вичерпні відповіді на усі запитання, що стосуються перездач ректорських контрольних робіт у ТНЕУ.

 

Привітавши усіх з Новорічними та Різдвяними святами, в. о. ректора А. І. Крисоватий зазначив: «Наше завдання бути відкритими, щирими, перш за все, поважати кожну особистість і пам’ятати, що найбільша цінність – це людська гідність. Завдання адміністрації – прислуховуватись до студентів, враховувати їхню думку для того, щоб вони відчували, що умови навчання формуються також і ними». 

 

Детально ознайомившись з розпорядженням, студентські лідери не висловили зауважень до нової редакції пункту 2 розпорядження «Про проведення поточного, підсумкового та семестрового контролю та внесення його результатів в автоматизовану інформаційну систему».

 

Також активну учать у діалозі взяли представники засобів масової інформації.

 

Наприкінці зустрічі Андрій Ігорович Крисоватий запросив усіх до конструктивного діалогу й висловив сподівання на майбутню співпрацю.