» » Успішне стажування студентів ФМБМ у ТК «Буковель»

Успішне стажування студентів ФМБМ у ТК «Буковель»

Дата: 15-01-2013, 15:17 | Автор: Студентка групи МЗЕДм-51 Ступінська Наталія

Емоції, адреналін, захоплення – все це відчули студенти-стажери Тернопільського національного економічного університету у ТК «Буковель». Незалежно від спеціальності та вподобань у велику родину усіх поєднало хобі – катання на гірських лижах.

 

Група студентів ФМБМ впродовж 5 днів проходили підготовку до стажування в Bukovel Ski School. Усім студентам надали безкоштовне проживання, дворазове харчування та трансферт в обидві сторони. Також забезпечили якісним гірськолижним спорядженням. 

 

Усіх студентів поділили на групи по 10-15 осіб, які були закріплені за висококваліфікованими інструкторами. Навчання проходило на різних трасах, на які піднімалися за допомогою підйомників № 1, 2, 3, 5, 7, 8, 11, 14, 15. Студенти освоїли схили різної складності, оволоділи методикою та технікою катання.

 

У п’ятницю (28.12.12р.) керівництвом Bukovel Ski School був проведений екзамен, що складався із двох частин: практики катання та методики викладання. Завдяки наполегливій роботі наші студенти здали іспит на відмінно і залишилися працювати у ТК «Буковель» на сезон 2012-2013 рр. у ролі інструкторів. Ця робота включає навчання безпечному та правильному катанню людей, які відпочивають у комплексі. Робота інструктором передбачає незабутні враження, море позитиву, а робота із дітьми дає заряд енергії на довгий час. Ранкове катання покращує настрій, дозволяє розім’ятися та насолодитися прекрасними краєвидами Карпатських гір і отримати задоволення від чудово підготовлених трас. На вечірньому катанні можна оволодіти новими елементами катання та вдосконалити свій рівень.

 

Для всіх працівників Bukovel Ski School був організований Новорічний корпоратив на території ТК «Буковель»: яскрава шоу-програма, дискотека та фуршетний стіл – все це та багато іншого було запропоновано для чудового відпочинку. Усі мали змогу відчути себе частинкою великої команди, незалежно від фаху чи віку.

 

В результаті, усі навчилися не лише майстерно кататися на лижах і правильно підбирати та користуватися спорядженням, але й здобули безцінний досвід роботи з людьми. І тут, як ніде, знадобилися знання, які ми отримали  в Альма-матер.

 

Щасливими та сповненими сил і бажання підкорювати нові вершини студенти повернулись зі стажування. А в серці назавжди залишились захоплення від спусків, що перехоплює подих, неперевершені краєвиди засніжених гір, осяяних сонячним промінням та незабутній командний дух.