» » Побували на різдвяному дійстві "Радуйтеся всії люди!"

Побували на різдвяному дійстві "Радуйтеся всії люди!"

Дата: 18-01-2013, 13:46 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Учасники творчих колективів та працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ 17 січня побували на різдвяному дійстві "Радуйтеся всії люди!", що відбулося в Тернопільській обласній філармонії.

 

Коли відкрилася завіса, перед очима глядачів постала українська хата та мальовничі вечірні зимові краєвиди за вікном. Господиня з донькою готували святвечірні страви. У той час зайшов господар, приніс дідуха і почав віншувати. Коли донька, роль якої виконала солістка обласної філармонії Оксана Малецька, заглянула у вікно і побачила схід зорі, у хату завітали колядники – заслужена артистка України Надія Татарчук, Оксана Лісовець, Володимир Шагай та Вадим Дарчук. Відтак віншували та колядували чоловічий вокальний квартет «Акорд» та Леонід Корженевський. Потім колядники запросили до коляди Оксану Малецьку. Як тільки вони вийшли з хати, із залу на сцену піднялися інші – учасники академічного ансамблю народної музики «Візерунок». Своїм співом, віншуваннями та жартами вони миттєво заполонили зал. Значне пожвавлення відбулось і тоді, коли на сцені з’явились Мошко,  Циган та Коза. Багатоголоссям порадували глядачів учасники камерного хору Тернопільської обласної філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Богдана Іваноньківа. 

 

Висловлюємо щиру вдячність провідним солістам та колективам філармонії, а також головному режисеру Ганні Хомівні Ніколайчук і директору цього закладу, народному артисту України Ярославу Петровичу Лемішці за чудове дійство та хороший святковий настрій.