» » Шістнадцять юнаків та дівчат з Тернопільської області стали студентами Української Бухгалтерської Школи

Шістнадцять юнаків та дівчат з Тернопільської області стали студентами Української Бухгалтерської Школи

Дата: 25-01-2013, 12:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять четвертого січня в Тернополі відкрилася Українська Бухгалтерська Школа, що була створена за ініціативи «Мрія Агрохолдинг». Урочисте відкриття відбулося в Тернопільському національному економічному університеті.

 

Завдяки новому проекту студенти 4-5 курсів ВНЗ України напрямку бухгалтерський облік і аудит матимуть можливість стати професіоналами у бухгалтерській справі та будувати кар’єру в кращих українських компаніях. Навчання у Бухгалтерській школі триватиме впродовж 4-х місяців, студентів забезпечать безкоштовним проживанням та харчуванням. Окрім посиленого вивчення теоретичних основ бухгалтерської справи, студенти здобуватимуть практичні навики в Бухгалтерській Службі Департаменту обліку та звітності «Мрія Агрохолдингу».

 

До викладання залучені кваліфіковані співробітники агрохолдингу, кращі практики та теоретики у галузі бухгалтерського обліку, бухгалтери та аудитори.

 

У першому наборі Бухгалтерської школи навчатимуться студенти із Тернопільської та Хмельницької областей. Молоді люди пройшли кілька етапів відбору: анкетування, тестування та співбесіди.   

 

«Перевагою школи, вважаю, новітню програму навчання, що є абсолютно безкоштовною для студентів. Крім того, наші студенти після закінчення учбового періоду зможуть працевлаштуватися в компанії, будувати кар’єру на сучасному виробництві, підвищувати рівень своєї кваліфікації. Важливо також, що наші учні отримають широке коло знайомств з професіоналами бухгалтерської справи, що безумовно допоможе їм в майбутньому зростанні», ─ розповіла  Ірина Амєліна Керівник управління методології обліку та звітності «Мрія Агрохолдинг», методолог Української Бухгалтерської Школи.

 

«Мені сподобалася ідея навчатися на виробництві, це не звичайна теорія, а реальна можливість працювати та розвиватися. Протягом дії програми з нами будуть працювати наставники, нам даватимуть справжні завдання, від наших дій залежатиме ефективність роботи компанії», ─ поділилася враженнями студентка Бухгалтерської школи Галина Михайлевич.

 

Українська Бухгалтерська Школа стала черговим етапом залучення молодих спеціалістів до освітніх проектів в аграрному холдингу. Так, вже протягом 2 років діє Українська Аграрна Школа, навчальна база для молодих аграріїв, що збагачує досвідом практичної роботи молодих спеціалістів. Випускники Агрошколи вже стали професійними агрономами. 

 

Крім освітніх програм, що розвивають сучасну молодь, «Мрія Агрохолдинг» стимулює розвиток громад краю. Реалізація соціальної відповідальності ─ один з пріоритетів роботи холдингу, адже ремонтуючи дороги, відбудовуючи школи, дитячі садки та медичні заклади, компанія має на меті збагатити майбутнє краю.

 

Інформаційна довідка:

 

«Мрія Агрохолдинг» — провідна агропромислова компанія України, що використовує новітні методи ведення сільського господарства: сучасну техніку та технології. Компанія заснована у 1992 році. На сьогодні «Мрія» орендує 298 тис. гектарів родючих земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-франківській, Чернівецькій, Львівській областях.  Вирощує та реалізує пшеницю, цукровий буряк, картоплю, ріпак, кукурудзу, ячмінь і гречку. 

 

Компанія є вертикально інтегрованим агропромисловим холдингом.  «Мрія» має власне насіннєве виробництво, понад 1600 одиниць сільськогосподарської та логістичної  техніки. В управлінні компанії  елеваторні комплекси та зерносховища ємкістю зберігання 670 тис. тонн та  картоплесховища потужністю 96 тис. тонн, а також насіннєвий завод, сучасні логістичні центри і лабораторії.

 

Продукція компанії експортується у 25 країн світу. 

 

За додатковою інформацією звертайтесь:

Ірина Соляр 

тел. 095 268 05 23

E-mail: Isolyar[at]mriya.ua