» » Олімпійська надія Тернопільщини

Олімпійська надія Тернопільщини

Дата: 4-02-2013, 15:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Четвертого лютого 2013 року відбулась зустріч в.о. ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Ігоровича Крисоватого, завідувача кафедри спорту ТНЕУ Романа Станіславовича Цикваса з чемпіонкою світу серед юнаків та дівчат з біатлону, майстром спорту України, студенткою ТНЕУ Анастасією Меркушиною та її тренером – старшим викладачем кафедри спорту, майстром спорту міжнародного класу Іриною Володимирівною Меркушиною.

 

Анастасія нещодавно повернулася з м. Обертіллах (Австрія), де  проходив юніорський Чемпіонат світу з біатлону. Юна спортсменка ТНЕУ показала хороші результати, завоювавши бронзову медаль в індивідуальній гонці на 15 кілометрів та срібну медаль у складі жіночої збірної України в естафеті 3х6 км.

 

Під час зустрічі Анастасія розповідала про чемпіонат, умови тренування, проблеми, які виникали під час підготовки до змагань. Андрій Ігорович поцікавився планами Анастасії на найближче майбутнє,  а саме щодо змагань, у яких планується взяти участь. Сторони обговорили перспективи співпраці. 

 

В.о. ректора ТНЕУ А. І. Крисоватий побажав Анастасії та її тренеру Ірині Володимирівні міцного здоров’я, спортивного запалу, віри у власні сили та вагомих досягнень на світовій спортивній арені й наголосив, що ТНЕУ завжди підтримуватиме своїх студентів та вболіватиме за них.