» » ТНЕУ розкриває студентські таланти

ТНЕУ розкриває студентські таланти

Дата: 6-02-2013, 15:31 | Автор: Ярина Сушко, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ

Дебютну виставку світлин «На відстані фокуса» юного юриста-фотографа, студента ТНЕУ Володимира Кусмарцева  відкрили 5 лютого у виставковій залі Тернопільського національного економічного університету. В експозиції  — 60 фоторобіт на різну тематику. Тут можна побачити індустріальні пейзажі, заворожливу природу та чудову макрозйомку.

 

— Це моя перша виставка, - каже Володимир Кусмарцев. - Чесно кажучи, коли готувався до неї, розвішував фотографії, я не хвилювався, бо не думав, що це буде настільки феєрично. Але відкриття пройшло навіть краще, ніж я сподівався. Тут виставлені мої портрети, пейзажі, декілька репортажних фото і навіть зафіксовані випадкові миттєвості життя.

 

Привітати Володимира з його вдалим дебютом прийшли в. о. ректора ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий та декан юридичного факультету Володимир Іванович Возьний. Вони висловили гордість за свого вихованця і пообіцяли в подальшому підтримувати студентів у їх захопленнях та допомагати в розвитку талантів.

На відкритті виставки гості не лише переглядали світлини. Вони мали змогу побачити й інші таланти університету: зворушливий танок від театру танцю «Експресія», щирість виконання авторської пісні Андрія Буракова під акомпанемент Жені Мельниченка та пісенну композицію від учасниці народного художнього театру пісні «Для тебе» Ірини Новомлинської.

 

Хочеться висловити вдячність організаторам події та університету загалом за те, що саме в стінах ТНЕУ студенти можуть не тільки отримувати знання, але й втілювати свої мрії та розвивати творчий потенціал.