» » Студенти ТНЕУ оволодіти навиками роботи з автоматизованою банківською системою Б2

Студенти ТНЕУ оволодіти навиками роботи з автоматизованою банківською системою Б2

Дата: 7-02-2013, 14:44 | Автор: Факультет банківського бізнесу

Протягом січня 2013 року студенти IV курсу факультету банківського бізнесу під час проведення тренінгів мали можливість оволодіти навиками роботи з автоматизованою банківською системою Б2 (АБС Б2), яку використовують більше 70 банківських установ України. АБС Б2 має прогресивну, продуктоорієнтовану архітектуру, робота автоматизована з максимальною кількістю банківських продуктів.

 

Використання прикладного програмного забезпечення АБС Б2 дозволило студентам опанувати на практиці банківські бізнес-процеси, які адаптовані до сучасного стану ринку банківських продуктів. Зокрема, в процесі тренінгу студенти вирішували практичні завдання щодо відкриття банківських рахунків в АБС Б2, програмного супроводження залучення депозитів, здійснення кредитних операцій тощо.

 

Крім того,  для студентів IV курсу факультету банківського бізнесу було проведено тренінг керуючим центрального відділення «Приватбанку» у м. Тернополі Фрайнд Людмилою Михайлівною. В ході тренінгу було розглянуто особливості роботи банківського працівника з клієнтами банку та основні вимоги до написання резюме і проходження співбесіди в банку.

 

Л. М. Фрайнд залучила студентів до активного обговорення престижності професії банкіра, перспектив на майбутнє, а також проаналізувала ситуацію, що склалася на банківському ринку України. Окрім цього, було ознайомлено студентів із системою самообслуговування «Приват 24» та усіма її перевагами, якими може скористатися кожний клієнт Приватбанку, що значно зекономить його час для здійснення різноманітних платежів. 

 

Л. М Фрайнд також визначила основні риси, які повинні бути притаманні кожному банкіру для ефективної та злагодженої роботи у колективі та з клієнтами. Було наголошено на високій ролі самоосвіти у підготовці висококваліфікованого працівника, зосереджено нашу увагу на необхідності вивчення різного роду ділових книг, участі у різноманітних тренінгах, що стане запорукою формування високих особистих й професійних якостей студентів – майбутніх кандидатів на роботу в банківській сфері.