» » Визначили переможців конкурсу «Студентська газета»

Визначили переможців конкурсу «Студентська газета»

Дата: 11-02-2013, 16:07 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Підсумки огляду-конкурсу на краще молодіжне видання університету «Студентська газета» підвели 7 лютого в університетській світлиці  в рамках засідання студентського прес-клубу «Акценти».

 

Перше місце отримала газета «VIPersonal» факультету економіки та управління, друге — «EURO NEWS» україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту, а третє — «REPOST» факультету комп’ютерних інформаційних технологій. Редактори цих газет отримали грамоти адміністрації університету та подарунки від первинної профспілкової організації студентів. Редактори усіх інших газет  — «Банківський аналітик» (ФББ), «Грошова парадигма» (ФББ), «Феміда» (ЮФ), «Клубок» (УНЕФ), «Студент ТІМЕ» (ФОА) та «Вісник» (ФАЕМ) отримали грамоти адміністрації ТНЕУ за участь у конкурсі. 

 

Кожну газету детально охарактеризувала голова журі, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ Олена В’ячеславівна Васильків. Також своєю думкою про студентські газети поділився член журі, тернопільський журналіст, кореспондент щотижневого журналу «Країна» Андрій Янович.

 

Щиро вітаємо переможців огляду-конкурсу на краще молодіжне видання університету «Студентська газета» і дякуємо усім його учасникам. Бажаємо  невичерпного творчого натхнення, якомога більше цікавих статей, харизматичних героїв і вдумливих читачів.