» » Відбувся конкурс світової інтимної лірики «Мелодії кохання»

Відбувся конкурс світової інтимної лірики «Мелодії кохання»

Дата: 15-02-2013, 15:55 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У переддень свята всіх закоханих - 12 лютого -  в університетській світлиці відбувся конкурс читання світової інтимної лірики українською мовою «Мелодії кохання». Його організували відділ гуманітарної освіти та виховання спільно з первинною профспілковою організацією студентів ТНЕУ.

 

Учасниками конкурсу стали 8 читців із 8 факультетів. Журі у складі завідувача сектору культурно-масової роботи Бориса Салабчука (голова), методиста цього ж сектору Мирослави Бурик та перекладача відділу інформації та зв’язків з громадськістю ТНЕУ Ольги Федорович оцінювало майстерність виконання, сценічну культуру та відповідність костюма, тексту та музичного оформлення. 

 

Перше місце дісталося студентці факультету фінансів Іванні Герман за вірші «Балада про прокурений вагон» (О. Кочетков) та «А ти понурий став та обважнілий» (А. Ахматова). Два других місця розділили студентка факультету економіки та управління Олександра Струмчинська та студентка Україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту Марія Владика. Третє місце – у студентки Україно-німецького економічного факультету Олени Сосульської.

 

Переможці конкурсу отримали дипломи та подарунки, а інші читці – грамоти адміністрації ТНЕУ за участь.