Шановні студенти ТНЕУ!

Дата: 27-02-2013, 14:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

В рамках договору між Мовною школою «THE BEST» (м. Лежайськ, Республіка Польща) та Тернопільським національним економічним університетом пропонується наступне співробітництво:

 

–проведення мовних курсів з професійної підготовки і отримання якісних знань та вмінь у використанні іноземних мов: англійської, польської, французької (м. Лежайськ, Республіка Польща). Окрім занять, перебування включатиме проживання, 2-разове харчування (сніданок, обід), екскурсії (м. Краків, м. Лежайськ, м. Ланьцут). Після закінчення курсів учасники отримують сертифікат. Попередні дати перебування 24-30 червня 2013 р. або 1-7 липня 2013 р.;

 

–здача тесту TOEIC на знання англійської мови на рівні міжнародного ділового спілкування з отриманням сертифікату міжнародного взірця. Сертифікат тесту враховується при навчанні й працевлаштуванні у міжнародних компаніях в Україні та за кордоном (у 60 країнах світу). Здача тесту планується у квітні-травні 2013 р. на базі ТНЕУ.

 

Участь в тестуванні та мовних курсах можлива за умови попередньої реєстрації. 

 

Попередньо зареєструватися та отримати детальнішу інформацію можна на кафедрі іноземних мов для зовнішньоекономічної діяльності (11 корпус, ауд.11501а, ауд.11502), тел. 53 01 13, або за електронною адресою nataliya_lysa[at]yahoo.com.