» » «Студентська Ліра-2013». День перший

«Студентська Ліра-2013». День перший

Дата: 28-02-2013, 14:38 | Автор: Ірина Барвінок, УНФЕМ, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ

Протягом 26 лютого 2013 року. Перший день «Студентської Ліри» у Тернопільському національному економічному університеті. Насичений, цікавий, багатий на несподіванки. 

 

Попри те, що було дуже важко і відповідально першими відкривати такий фестиваль, проте із цим завданням факультет впорався на всі 100%.

 

Вже з перших хвилин студенти запалили публіку своєю енергійністю. Особливо вразив інструментальний номер, адже на сцені виступав справжній міні-оркестр! Навіть сам  в. о. ректора ТНЕУ Андрій Ігорович Крисоватий аплодував музикантам стоячи. 

 

Другими свої таланти представляли першокурсники Україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту. Темою їхнього виступу був приліт інопланетян. Гуру прибульців вийшов у зал, оцінюючи кожен номер, який демонстрували на сцені. «Нідерландці», окрім своїх вокальних та хореографічних талантів, показали пародійне силове шоу й гумористичну пісню, а також цікавий дизайн одягу.

 

Завершував перший день конкурсу виступ команди факультету обліку і аудиту. Програму розпочинав студент, який читав реп. Потім був захоплюючий віденський вальс та цікава за постановкою номера пісня французькою мовою. Багатьом у залі припав до душі східний танець. Вразили також дівчата, які танцювали диско у костюмах 80-х років. Пристрасним вийшло й танго.

 

Сподіваємось, що наступні конкурсні  дні принесуть ще багато позитивних емоцій та незабутніх вражень не лише для першокурсників, а й для усіх уболівальників.