» » Назвали переможців «Студентської Ліри-2013»

Назвали переможців «Студентської Ліри-2013»

Дата: 1-03-2013, 11:37 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Три дні поспіль в актовій залі ТНЕУ не вщухали пристрасті, було по-справжньому гаряче і спекотно, адже свої таланти демонстрували першокурсники. 28 лютого після виступу останнього факультету-учасника фестивалю-конкурсу «Студентська Ліра-2013» журі підбило підсумки і визначило переможців.

 

Кубки, дипломи адміністрації університету, грошові премії, цінні та солодкі подарунки від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ отримали факультети-переможці. Перше місце дісталося команді факультету фінансів, друге розділили факультет комп’ютерних інформаційних технологій та факультет економіки та управління, а третє — факультет банківського бізнесу і юридичний факультет. 

 

Грамотою адміністрації ТНЕУ у номінації «Відкриття року» нагородили Україно-німецький економічний факультет, у номінації «За волю до перемоги» — факультет обліку та аудиту, у номінації «Окрилені мистецтвом» — Україно-нідерландський факультет економіки та менеджменту, у номінації «Кращий сценарій» — факультет фінансів, у номінації «Кращий ведучий» — Володимир Головко (ФКІТ), у номінації «Кращий відеоролик» — факультет економіки та управління, у номінації «Кращий студмайданс» — факультет фінансів.

 

Телерепортаж про «Студентську Ліру-2013» можна буде переглянути 5 березня о 18.00 год у програмі «Студмістечко» на ТТБ.